DE CE AR TREBUI

SA STATI LA NOI?

Casa Ferica si Casa David, micul nostru colt al transilvaniei idilice. Aceste doua vile dispun de 4 dormitoare fircare, fiind construite in anul 2008, si recent modernizate la cele mai inalte standarde. Ofera o vedere spectaculoasa a Muntilor Carpati. Ambele vile sunt impartite pe 3 nivele, cu doua dormitoare la ultimul etaj, dintre care unul se poate transforma dintr-un dormitor pentru adulti intr-un dormitor pentru copii, cu 2 paturi de o persoana, baie proprie, si, la cerere, oferim suplimentar un pat pentru copil. Al doilea dormitor este decorat in stil boutique, baie proprie si o priveliste incredibila.

 

La parterul celor doua vile sunt 2 camere duble mari, cu bai proprii si intrari direct in gradina. Ambele dormitoare dispun de bai proprii cu dus, cada, toaleta si 2 lavoare.

Fiecare vila dispune de un living principal/spatiu de servit masa ce ofera o priveliste superba asupra unei vai pline de brazi, vai ce gazduiesc chiar si ursi bruni. Semineul ofera o senzatie de caldura si confort indiferent de sezon, iar usile conduc spre o terasa mare din lemn pentru a va bucura de soare si peisaj. Bucataria este bine dotata, fiind destinata tuturor nevoilor. Include aragaz, cuport, gratar, masina de spalat vase, fierbator de apa, prajitor de paine, esspressor, etc., apa de la robinet fiind potabila.

 

Pe terasa primului nivel gasiti o canpea canadiana cu o capacitate de 5 adulti sau mai multi copii. Jacuzziul este un loc minunat pentru a va relaxa, pentru a admira stelele cu un pahar de sampanie in mana, sampanie ce poate fi achizitionata de la podgoria locala. Aceasta este situata la o distanta de 5 minute de mers cu masina.

FACILITATILE NOASTRE

Vedere spectaculoasa spre munti

Jacuzzi Canadian incalzit

Terasa spatioasa cu vedere spre munti

Gratar

4 dormitoare cu bai proprii (per vila)

Living open space in stil rustic

Semineu

Facilitati moderne

Masina de spalat

Fier si masa de calcat

VILELE NOASTRE

Casa Ferica

Preturi incepand cu 190.00 euro/noapte ( inchiriere integrala)

Capacitate: 4 dormitoare, 8 persoane

227 metri patrati

Vedere catre: munti, resort, sat

Jacuzii canadian incalzit: DA

Gratar: Da

Semineu: DA

Casa David

Preturi incepand cu 190.00 euro/noapte ( inchiriere integrala)

Capacitate: 4 dormitoare, 8 persoane

227 metri patrati

Vedere catre: munti, resort, sat

Jacuzii canadian incalzit: DA

Gratar: Da

Semineu: DA

Vizitati-ne

Casa Ferica, 12A Strada Republicii, Azuga, Prahova, Romania

Sunati-ne

Trimiteti-ne un email

info@azugavillas.ro
WhatsApp WhatsApp us