Bine ati venit!

Vacanta dvs de lux de la granita Transilvaniei

Verificati disponibilitatea

DESCOPERITI VILELE NOASTRE         

Casa Ferica si Casa David, micul colt idilic al Transilvaniei.

Fiecare vila dispune de 4 dormitoare care au fost construite in anul 2008, recent modernizate la cele mai inalte standarde. Ofera o vedere spectaculoasa a Muntilor Carpati.

 Ambele vile sunt impartite pe 3 nivele, ce contin doua dormitoare la ultimul etaj. Unul se poate transforma dintr-un dormitor pentru adulti intr-un dormitor pentru copii, cu 2 paturi de o persoana, baie proprie, si, la cerere, oferim suplimentar un pat pentru copil. Al doilea dormitor este decorat in stil boutique, baie proprie si o priveliste incredibila.

Oaspetii nostri au avut urmatoarele pareri:

Un loc uimitor, cu o vedere fantastica. Vila este chiar mai frumoasa ca in descriere, iar imprejurimile sunt superbe. O vacanta extrem de relaxanta…5*.

Andra

Decembtie 2017

Vila este minunata si ofera o vedere splendida asupra muntilor ce o inconjora. Foarte confortabila si eleganta in interior. Bucataria este dotata cu tot ce este nevoie pentru a gati o cina, iar jacuzziul fierbinte este un atu care iti face ziua si mai frumoasa…5*.

Sergey

Octombrie 2017

Vederea este foarte frumoasa, vila foarte curata, gasesti tot ce este necesar, de la prosoape curate la masina de spalat vase…10/10.

Victor

Noiembrie 2017

O experiență de neuitat….10/10

Benjamin

September 2017

Vederea este foarte frumoasa, vila foarte curata, gasesti tot ce este necesar, de la prosoape curate la masina de spalat vase…10/10.

 

Jean

Septembrie 2017

A fost o placere sa stau in Casa Ferica…Mi-a placut totul 9.6/10

Robtus, Polonia

Iulie 2017

O casa foarte frumoasa, confortabila, curata si frumos mobilata. Vederea este uimitoare catre Azuga, partia de schi este foarte aproape (atat Azuga cat si Predeal), bucataria bine dotata, foarte multe toalete necesare pentru petreceri mari. Casa are o capacitate mare, ideala pentru 2 familii.

Vanessa, Anglia

Februarie 2017

Vederea de la balcon este uimitoare…9.6/10

 

Natalia, Moldova

Decembtie 2016

красота которую не описать словами :)… Понравилось обсалютно всё….10/10

Anita, Latvia

November 2016

CE MAI ASTEPTATI ?

VA INVITAM SA NE VIZITATI!

WhatsApp WhatsApp us